loading

DIREKT AUTOMATISK KOLLISIONSASSISTANS. ONSTAR KAN RÄDDA DITT LIV.Känn dig trygg på vägen: OnStar finns där om olyckan är framme. Även om du inte kan kalla på hjälp själv gör OnStar det åt dig.


Direkt automatisk kollisionsassistans: OnStar kan rädda ditt liv.

  • Kollisionsassistans: om du varit med om en krock som löst ut din airbag, aktiveras genast den automatiska kollisionsassistansen. All viktig information ifrån bilen skickas direkt till OnStar: plats, färdriktning, färgen på bilen och även vilken hastighet och hur svår olyckan var.
  • Vi pratar med dig: Specialutbildade OnStar-rådgivare stämmer direkt av med dig vad som hänt och kan prata med dig via din högtalartelefon i bilen - även när du är utomlands får du prata med någon som pratar ditt valda språk. 2
  • Varje sekund räknas. Så snart vi har fått all information, och det står klart att du behöver hjälp, så kommer en OnStar-rådgivare omedelbart att kontakta räddningstjänsten och ge dem information om olyckan och var du är.*

 

1 OnStars tjänster kräver aktivering och är beroende av mobilnät och GPS-täckning. Tilläggsavgifter förekommer efter ditt provabonnemang på ett år. De OnStar abonnemangspaket som finns tillgänliga kan skilja sig från de tjänster som ingår i den kostnadsfria provpaket. Se användarvillkor för OnStar.
2 För att besvara samtalet så fort som möjligt kan du i undantagsfall först bli kopplad till en engelsktalande OnStar-rådgivare.
Vad som händer efter en krock?


Frontalkrock! Vad händer sedan? #ThankyouOnStar

Den 9:e oktober 2015 var Charlotte Tyson med i en frontalkrock med en annan bil på väg hem till en vän. Hon blir inte allvarligt skadad men får en panikattack, som tur är har hon en skyddsängel i bilen som hjälper henne. Nu har hon en historia att berätta.

 

Om olyckan är framme och bilens airbags löser ut, skickar genast bilens sensorer ett larm till en OnStar-rådgivare som kan larma SOS direkt och ge dem information om olyckan. Automatisk kollisionsassistans är bara en av många innovativa funktioner i OnStar.Gå till toppen