loading

 

 

VILL DU FORTSÄTTA DRA NYTTA AV ONSTAR?

 

Vill du fortsätta dra nytta av OnStar och njuta av de tjänster som erbjuds? Innan din gratis provperiod tar slut får du ett mail som ger dig alternativ för hur du kan köpa OnStar och fortsätta använda tjänsterna.1,2

Fortsätt dra nytta av OnStar.

För att fortsättta abbonera på OnStar-tjänsterna 3 (Utan WiFi4) är enkelt och du har två alternativ:

 

Alternativ 1: Logga in i OnStar-portalen med ditt loggin, gå till fliken abonnemang för att starta ett nytt abonnemang.

 

Alternativ 2: Tyck på den blå serviceknappen i din bil för att prata med en OnStar-rådgivare. De hjälper dig med att beställa ett nytt abonnemang för dina OnStar-tänkster.

 

Priser kommer inom kort.

 


1 Om Du efter din provperiod inte köper något fortsatt OnStar-abonnemang kommer du inte längre kunna använda de tjänster som OnStar erbjuder. Det innebär även de funktioner i myOpel appen som är knutna till OnStar. Även om du inte startar ett nytt abonnemang kommer du att fortsätta få din månatliga fordonsdiagnostik i 4 år till om du inte tackar nej till den.

 

2 OnStars tjänster kräver aktivering och är beroende av mobilnät och GPS-täckning. Tilläggsavgifter förekommer efter ditt provabonnemang på ett år. De OnStar abonnemangspaket som finns tillgänliga kan skilja sig från de tjänster som ingår i den kostnadsfria provpaket. Se användarvillkor för OnStar.

 

3 Om din bil har Opel assistans kan OnStar se till att du får vägassistans snabbt och enkelt i enlighet med vilkoren för Opel Assistans. Har du inte Opel assistans så kan bärgningen komma att kosta.

 

4 WiFi lanseras senare och i samband med det villkor för förlängning.

Gå till toppen