loading

Hur du fortsätter nyttja OnStar.

Om du avslutar ditt abonnemang så kommer du att förlora alla dina OnStars tjänster.  Men oroa dig inte: Det är enkelt att beställa en fortsättning av OnStar.

Alternativ 1: Logga in i OnStar-portalen med dina uppgifter och gå till "Abonnemang" för att teckna ditt OnStar-abonnemang. Prenumerera via OnStar-portalen nu! Länk till OnStar-portalen.

Alternativ 2: Tryck på den blå serviceknappen i bilen för att prata med en OnStar-rådgivare. De hjälper dig att beställa förlängninen av OnStars tjänster.

Om du köper ett månadsabonnemang kostar OnStar 109,50 kr per månad (inkl. moms). En årlig prenumeration kommer till det fördelaktiga priset på endast 1095 kr per år (inkl. moms).Pris
Om du köper ett månadsabonnemang kostar
OnStar 109,50 kr per månad (inkl. moms). En årlig prenumeration kommer till det fördelaktiga priset på endast 1095 kr per år (inkl. moms).  
Alternativ 1
Logga in i OnStar-portalen med dina uppgifter och gå till "Abonnemang" för att teckna ditt OnStar-abonnemang. Prenumerera via OnStar-portalen nu! Länk till OnStar-portalen]. Alternativ 2
Tryck på den blå serviceknappen i bilen för att prata med en OnStar-rådgivare. De hjälper dig att beställa förlängninen av OnStars tjänster. 

1. Om du avslutar ditt abonnemang efter provperioden så kommer du inte att kunna utnyttja dina OnStar tjänster eller få tillgång till dem i din myOpel-app. Men även utan abbonnemang kommer du fortsätta att få din Fordonsdiagnos via e-post en gång i månden under fyra år. Om du inte väljer att avsluta det. 

2. OnStars tjänster kräver aktivering och tillhandahålls i mån av mobiltäckning och GPS tillgänglighet. Avgifter tillkommer efter testperioden. OnStar-abonnemangspaketen kan skilja sig från de tjänster som ingår i det kostnadsfria testpaketet. Det är inte säkert att alla funktioen är tillgängliga i alla bilmodeller eller utrustningsnivåer. Regler och villkor gäller.  

3. Om din bil omfattas av Opel Assistans villkor och avtalstid, kommer OnStar att hjälpa dig med vägassistans kostnadsfritt. Om din bil inte omfattas avOpel Assistans villkor och avtalstid kan [INSERT LOCAL PROVIDER, e.g., the AA, ADAC] komma att debitera dig för sina tjänster.


Läs mer om hur du fortsätter hatera ditt OnStar-konto på opel.se

Gå till toppen