Våra bilmärken

Hos oss på Motor Nilsson i Köping hittar du ett av marknadens bredaste sortiment. Vi kan erbjuda ett brett modellprogram från Opel, Mitsubishi och Fiat Professional.

OPEL, TYSK KVALITÉ i KÖPING.

På Motor Nilsson kan vi erbjuda dig Opels breda modellprogram av personbilar och transportbilar. Bilarna håller högsta tyska kvalité till riktigt bra priser där Opel under de senaste åren fått en mängd utmärkelser för hög kvalité och bäst i test. Opel står för innovation, bekvämlighet och modern design. Nya Opel hittar du på Motor Nilsson i Köping. Kom gärna in till oss så visar vi varför Opel utmärker sig med hög kvalité och bäst i test.

MITSUBISHI, SLAGKRAFTIG TEKNIK OCH KOMFORT.

Nu är Motor Nilsson även återförsäljare av Mitsubishi. Mitsubishi är det Japanska bilmärket som tog Europa med storm. Med sin slagkraftiga teknik, komfort och räckvidd konkurrerar Mitsubishi med storproducenterna. Mitsubishi har i dagsläget två modeller att erbjuda i Europa, Mitsubishi Space Star och Mitsubishi Eclipse Cross. Välkommen in till oss för en provkörning.

FIAT PROFESSIONAL, FÖR DINA DAGLIGA UTMANINGAR.

Från volymskåp och tippflak till kylda skåp, mobila kontor och mycket mer – chassin från Fiat Professional är mästare på att klara även de mest speciella behov. Upptäck våra chassin för påbyggnad och hitta de bästa lösningarna för dina behov.

Maskinistgatan 4, 731 36 Köping